Hodnocení podzimní části sezóny – David Rakouš, U12

V třetím díle si můžete přečíst hodnocení kategorie U12, která se po podzimní části nachází na třetí příčce. V rozhovoru  odpovídal na otázky trenér David Rakouš.

1. Jak hodnotíš umístění v podzimní části sezony? Jaký máš ze svého týmu po odehrání půlky sezony pocit? Dalo se uhrát vícero bodů?

Umístění v podzimní části sezony hodnotím jako velmi dobré. Prohráli jsme pouze 2.utkání a to s celky Pardubic a HK a obsadili 3.místo. Pocit z našeho týmu je veskrze kladný, panovala v něm soudržnost, tréninková docházka byla nadstandartní a celková atmosféra v týmu byla perfektní. Co se týče bodového zisku, tak si myslím, že jsme momentálně dosáhli maximum možného.

2. Jaký byl na podzim herní projev týmu, který je v této fázi vývoje hráče možná více důležitý než samotný výsledek. Budete dále na herním projevu pracovat?

Herní projev mužstva v těchto věkových kategorii bývá velmi proměnlivý, výkonnost hráčů často kolísá a pohybuje se v sinusoidách – těch negativních projevů bylo minimum a já jsem s celkovým herním projevem v celku spokojený. Samozřejmě chceme na lepším herním projevu nadále pracovat, s cílem na jeho další zlepšení.

3. Kategorie U13 bude za půl roku přecházet na velké hřiště, těšíte se na tuto změnu, budete už v zimním období na tuto změnu tým připravovat?

Na přechod na vetší hřiště se chceme připravovat už v zimním období, ať už přípravnými utkáními v rozestavení 8+1 a rádi bychom už také zkusili 10+1 na velké hřiště.

4. Který ze soupeřů Vás v podzimní části nejvíce zaujal, který tým má nejvíce individualit? O které největší individuality se opírá náš celek?

Soupeři kteří mě zaujali jsou určitě tým Pardubic, ti byli v podzimní soutěži naprosto dominantní, dále potom HK a mužstvo Náchoda.
V našem týmu nebudu nikoho vyzdvihovat, máme velice vyrovnaný kádr hráčů.

5. Jaké plány na zimu má váš tým, kolik máte přípravných utkání, plánujete soustředění?

Chceme nabídnout klukům v zimní přípravě pestrou paletu kvalitních soupeřů, kteří by prověřili ve větší míře jak na tom momentálně jsme. Většinu termínů již máme domluvených. Soustředění plánujeme v domácích podmínkách v Hlušicích.

6. Jaký je cíl mužstva pro jarní část sezony?

Hlavním cílem bude rozvíjet naše hráče po sportovní i mentální stránce, a co možná nejlépe je připravit, aby byli v budoucnu konkurence schopní nejenom s přechodem na velké hřiště, ale i v dalších kategoriích.