Výsledky uplynulých dní…

V týdnu hráli oba týmu mužů svá pohárová utkání – áčku se dařilo, béčko po dobrém výkonu v Okresním poháru končí.

DOSPĚLÍ V POHÁRECH
Oba týmy dospělých hrály ve středu 18.8. svá pohárová utkání. V krajském zvítezilo naše áčko po gólech P. Mokošína z PK po faulu na Roubala a N. Bekery 2:0 v Třebechovicích a bude hrát v osmifinále s favoritem FC Slavia HK…Naopak béčko nestačilo na Lovčice. Byť hra nebyla špatná, tak zkušenější hosté po efektivnější práci v obou vápnech jdou zaslouženě do dalšího kola po výhře 3:0.

DOSPĚLÍ
Víkend přinesl střídavé výsledky. Určitě potěšilo vydřené vítězství áčka v Jaroměři 1:2, kdy náš tým otáčel poločasové manko 1:0. Navíc v sestavě kola KP se objevil sváteční střelec Matěj Vincour. Béčko nestačilo na velmi kvalitní tým Roudnice a i když výsledek asi úplně neodpovídá, tak po zbytečném vyloučení V.Mokošína se celkem vyrovnaná partie přesunula téměř výhradně na naší polovinu hřiště a výsledkem byly další tři góly v naší síti.

DOROST
Naše devatenáctka prohrála doma s Braníkem 1:2, když selhala především v koncovce. Nutno podotknout, že pražský tým ale hrál velmi sympaticky. Stejným výsledkem v opačném gardu se z výhry radovala naše U17.

STARŠÍ ŽÁCI
U15 na horké půdě v Chrudimi rovněž doplatila na neproměňování šancí a laxní přístup v defenzívě a tak se z minimálně vyrovnaného zápasu zrodila výhra domácích 6:3. Čtrnáctka nejprve pustila chrudimské do vedení 2:0, aby vzápětí převzala utkání do svých otěží a přesvědčivě vyhrála 2:6.

MLADŠÍ ŽÁCI
Třináctka se stále trápí a pokud se nepodaří vstřelit v úvodu branka a naopak se inkasuje, tak tým nemá lídry, kteří by zaveleli k vyšším obrátkám a naopak i poměrně slušná hra upadá do průměru. Dvanáctka si s Trutnovem na hřišti v Chlumci n.C. poradila suverénním způsobem

POZVÁNKA – VE STŘEDU DOROSTY DOMA
Ve středu čeká naše dorosty v České divizi vložené kolo s Vysokým Mýtem na Měst.st.NB. Přesto, že máme v těchto týmech zraněné nebo nemocné hráče, tak věříme, že domácí stánek přinese bodový přínos.

…Přestože se již většina soutěží rozběhla naplno (kromě přípravek), tak stále dotahujeme některé přestupy v žákovských a dorosteneckých kategoriích