V neděli startuje Krajský přebor. Naši hráči přivítají na Městském stadionu Vysokou nad Labem!

Už je to tady. Po dlouhých měsících čekání na oficiální soutěžní utkání, ovšem po krátké letní pauze se opět roztáčí kolotoč mistrovských utkání pro naše dospělé týmy.

V neděli se představí naše oba týmy v soutěžních utkáních.

„A“ tým přivítá na domácím hřišti FK Vysokou nad Labem. Utkání začíná v 17,30hod. Přípravu týmu hodnotí naši trenéři střídmě: „Příprava byla nezvykle krátká. Přesto jsme udělali maximum pro to, abychom mohli i v letošním roce usilovat o nejvyšší příčky v nabitém krajském přeboru. Našim klukům maximálně věříme a nejen proto zveme v neděli všechny fanoušky na fotbalový stadion do Nového Bydžova, kde od půl šesté změříme síly se zkušeným týmem z Vysoké nad Labem“, zaznělo z realizačního týmu.

Vstup do areálu bude umožněn osobám podle aktuálně platných hygienicko-protiepidemických opatření
– certifikát o provedení testu s negativním výsledkem
– dokončené očkování
– potvrzení o prodělání nemoci v posledních 180 dnech
Více informací naleznete na webu MZČR.

Pro větší komfort našich diváků klub zajistil mobilní testovací centrum přímo před fotbalovým areálem(!!!), kde se bude moci každý nechat před vstupem na stadion zdarma otestovat metodou tzv. „plivacích testů“ – ze slin. Při negativním výsledku bude vpuštěn do areálu.
Mobilní testovací tým pro diváky a další aktéry utkání bude před stadionem přiraven od 16,00hod.

„B“ tým, který v letní přestávce doznal jistých změn a který bude od nového soutěžního ročníku nastupovat v Okresním přeboru hredecka, povede na lavičce sportovní ředitel klubu Martin Novotný. První ostrý start ho čeká v pohárovém utkání ve Skřivanech. Zápas rezerv prvních týmů začíná v neděli ve 14h.