Trenér Šorm své svěřence ohodnotil známkou 3. Většina hráčů odehrála více jak 1 000 minut…

Podzimní část aktuálního ročníku mladšího dorostu hodnotí trenér Vašek Šorm. „Co se týče umístění v tabulce, tak jsme zklamaní, neboť jsme chtěli být do TOP 3.“

„Celková známka za podzim pro náš tým je za 3 🙂 Podzimní část sezony byla jak na tobogánu, či houpačce. Skvělé soustředění, následně karanténa. Tréninková docházka u některých hráčů skvělá, u některých by mohla být lepší. Jednou výborný výsledek, poté dva slabší. Herní obraz také nebyl stabilní.

Určitě kluci zaslouží pochválit za to, jak se vyrovnávali s těžkými chvílemi. Nebylo snadné naskočit do přípravy po dlouhé pauze, či do sezony po karanténě. Do toho určitě měli dost starostí ve škole a ještě jsme hráli dvě soutěže. Skvělé je, že všichni hráči, pokud nebyli zranění, odehráli i díky krajské soutěži více jak 1 000 minut. Co se týče umístění v tabulce, tak jsme zklamaní, neboť jsme chtěli být do TOP 3.
Bohužel výkony vždy nebyly podle našich představ a hlavně musíme zlepšit obrannou hru celého mužstva. Bránění standartních situací a nepozornost, či důraz a přepínání po ztrátě míče nás stálo dost bodů. I počet obdržených branek je hrůzostrašný. V útočné fázi bych si představoval větší klid a odvahu hlavně v poslední třetině hřiště. Super, že jsme se mohli opřít o střelce Petra, Malinu M. a Koláře, ale jinak je naše produktivita velmi slabá.

Co mě těší jsou pasáže či zápasy, ve kterých jsme týmy přehrávali herně i kombinačně. Co se určitě povedlo je zapojování hráčů do staršího dorostu a někteří hráči udělali dobrý progres směrem nahoru. Věřím, že poctivě odmakáme zimní období a na jaře budeme předvádět stabilnější dobré výkony. Obrovské díky patří kolegům.“

Václav Šorm