Šlágr podzimu je tady! Áčko jede na hradeckou Slavii, a jaký je program dalších týmů?

Šlágr podzimu MIACOM Krajského přeboru dospělých je tady – v neděli jedeme na Slavii Hradec Králové. Dorosty doma přivítají Viktorii Žižkov, starší žáci v krajském derby MFK Trutnov, béčko dorostu v krajském přeboru v dalším magnetu kola o čelo tabulky hraje v Pardubičkách…

Áčko mužů čeká šlágr podzimu, když zajíždí na půdu FC Slavia HK. Na tento velmi důležitý duel bude vypraven autobus s odjezdem v neděli 17.10. ve 12.30h od Měst.st.NB. Začátek utkání je ve 14.30. Pojeďte povzbudit náš tým!!!

Béčko hostí v sobotu v Hlušicích tým z Červeněvse. Výkop je v 15.30.

Dorosty hrají doma na Měst.st. proti Viktorii Žižkov v sobotu od 10 a 12.15h. Bude to opět boj o udržení se v elitní čtyřce v kategorii U19.
Mladší dorost v KP po dlouhé době jede ven…a hned na lídra soutěže do Pardubiček. Začátek utkání je v neděli v 10.15.

Divizní žáci hrají v neděli na Měst.st. Nový Bydžov s tradičním rivalem z Trutnova. Začátky utkání jsou v 10 resp. 12h.
Dvanáctka a třináctka zajíždí v neděli do města autobusů…do Vysokého Mýta. Jejich výsledky budeme znát kolem 12.30h.
Béčko starších žáků se vydává do Mladých Buků v neděli. Výkop je plánován na 10h.
Béčko mladších žáků hostí na domácím hřišti v Chlumci nad Cidlinou Hořice, Javorku a Jičín I. Miniturnaj začíná v sobotu v 9.00hod. Céčko mladších žáků pak hraje také na domácím hřišti, tentokrát v sobotu v Hlušicích, kde od 12.30hostí FC Hradec Králové. Utkání se hraje jako předzápas béčka chlapů.

Naopak před mladšími žáky sehrají své mistrovské zápasy hráči starší přípravky, které tedy v sobotu od 9hod hostí týmy z Vysoké nad Labem a FC Hradec Králové.
Béčko starších přípravek hraje také doma, a sice v neděli od 10hod. v Hlušicích.
Mladší přípravky hrají tento víkend na hradeckém Háječku, kde v sobotu změří síly s Novým Městem nad Metují a domácím FC HK. Mistrovský turnaj začíná pro naše hráče v 10hod.
Béčko mladších přípravek zápas z tohoto víkendu již předehrávalo…