Rozšiřujeme trenérské týmy…

Trenérů není nikdy dost! Klub hledá další posily do našich trénérských týmů mládežnických kategorií…

Vedle náborové činnosti hráčů se náš klub pravidelně věnuje i rozšiřování trenérských týmů. V posledních měsících byly rozšířeny trenérské týmy u přípravek – nejmenší kategorii vedou nově Honza Věchet, Bára Novotná, k nim se přidala již známá jména Vojta Mokošín a Ondra Semerák; mladší přípravku nově vedou Roman Brzek a Honza Kánský, sekundovat jim bude Matěj Novotný; trenéry u starší přípravky Matěje Novotného, Míru Krejčího a Zdendu Masaříka posílili nové akvizice David Rakouš a Tomáš Zárycký.

Výše zmíněný výčet trenérů vypadá na skvělou sestavu, kterou není potřeba doplňovat. Snažíme se však v těchto nejmenších kategoriích pracovat především na principu individuálního přístupu! Hledáme proto stále nové trenérské tváře, které baví práce s dětmi a chtěli by se podílet na jejich vývoji. K nástupu do našeho klubu není podmínkou trenérská licence – na všem budeme spolupracovat postupem času„, nastiňuje aktuální situaci a práci klubu vedoucí trenér přípravek Matěj Novotný.

CO NABÍZÍME:
– okresní, krajské i celostátní soutěže
– příspěvek na trenérské vzdělávání
– příspěvek na klubové oblečení a další benefity
– vyspělá infrastruktura zázemí klubu
– přátelský kolektiv trenérů
– finanční ohodnocení dle zkušeností a vůle se zlepšovat

Jsme si vědomi, že ti nejmenší nemusí být šálkem kávy pro každého začínajícího trenéra – pro toho jsou mu dveře otevřené v dalších našich 8 mládežnických mužstvech„, doplňuje Matěj Novotný.

Zájemci mohou kontaktovat sportovního ředitele klubu Martina Novotného – 603 167 674, martin.novotny@rmskcidlina.cz