Občerstvení v Chudonicích v klubovně při každé akci!

Vedení klubu připravilo pro všechny návštěvníky, ale i rodiče a hráče chudonického areálu další benefit – automaty s občerstvením i teplými nápoji! Přístupné jsou při každé akci v klubovně tréninkového centra v Chudonicích.

Další benefit v chudonickém areálu pro všechny účastníky při všech oficiálních akcích klubu – automaty s drobným občerstvením a teplými nápoji přímo na stadionu v klubovně. Toto zázemí, včetně posezení mohou využít nejen hráči čekající na své tréninky nebo zápasy, ale i rodiče a další návštvěvníci našeho tréninkového centra.

„K tomuto kroku jsme se rozhodli již těsně před „covid“ pauzou proto, že se nedaří zajišťovat na všechna utkání otevření občerstvení, ale také především proto, abychom zvýšili komfort a služby pro rodiče, které v týdnu čekají na své ratolesti, než jim skončí trénink. Nyní jsme automaty, se základním drobným občerstvením – cukrovinkami, pochutinami, chlazenými i teplými nápoji nechali znovu zprovoznit v průběhu podzimní části sezony. Ale jsme přesvědčení, že hlavně v zimním období může být tato služba, včetně vytápěného zázemí, ku prospěchu všech přítomných – nejen čekajících rodičů 🙂 „
, doplňuje vedení klubu.

Automaty provozuje soukromá firma na základě smlouvy s RMSK. V případě poruchy postupujte dle pokynů na displeji, či automatu.