Jaromír Průcha (U19): „Třetí místo se ziskem 30 bodů je dobrý počin do jarních bojů, ale i trochu závazek“…

Jaromír Průcha, trenér U19, hodnotí podzimní část sezony 2021/2022. …na lídra soutěže – Bohemku – jsme si to jeli rozdat na férovku – prohráli jsme, ale herně jsme horší nebyli…“

Letní příprava probíhala v domácím prostředí a absolvovali jsme soustředění v Horním Maršově. Bohužel se nám nevyhnuli problémy s koronavirem a museli jsme před začátkem soutěží do karantény.

Úvod sezóny nebyl úplně podle našich představ. Sice jsme první utkání vyhráli, ale pak přišly nepřesvědčívé výkony. Asi nejslabší výkon jsme předvedli v Trutnově. Pak si to začalo pomalu sedat. Udělali jsme nějaké změny v sestavě, posunuli nějaké hráče z U17 do U19 a najednou to bylo úplně o něčem jiném. Začalo se nám herně i střelecky dařit, narostlo nám zdravě sebevědomí a tak jsme najednou jeli, na lídra soutěže Bohemku, rozdat si to na férovku. Prohráli jsme, ale herně jsme horší nebyli. Nakonec to všechno stačilo na 3.místo, se ziskem 30bodů. Je to dobrý počin do jarních bojů, ale je to i trochu závazek. Kvalitně se připravit na jarní zápasy.

Děkuji všem hráčům za podzimní část sezóny, obzvlášť pak i jejich rodičům, kolegům trenérům, prostě všem kdo se nějak podílí na činosti klubu.

Jaromír Průcha, tr