Další dva týmy postoupily do kvalifikace Poháru mládeže…

Další úspěšný týden mají za sebou mladší žáci – obě kategorie postoupily do kvalifikačních kol Poháru mládeže, bývalého poháru Ondrášovka cup – gratulujeme!

V uplynulém týdnu se podařil další dílčí krok v úspěšném tažení letošního Poháru mládeže našeho klubu. Mladší žáci U12 i U13 postoupili do kvalifikačního kola!

Kategorie U12, která sehrála svá utkání v Trutnově postoupila po vítězství ve všech pěti utkáních. Postupně si naši hráči poradili s Vysokým Mýtem (3:0), Slávií HK (8:1), Náchodem (7:1), Trutnovem (2:1) i Turnovem (5:0) a vybojovali postup do kvalifikačního kola, které je na programu v průběhu října.

Jejich o rok starší spoluhráči z U13 hráli zápasy 2. předkola Poháru mládeže 2021/2022 na domácí půdě v Chudonicích. Postupně se střetli s MFK Nové Město n/m (4:0), Slávií HK (3:0), Náchodem (3:1), Trutnovem (0:1) a Turnovem (4:0). I oni si zajistili postup do kvalifikační fáze turnaje, kam postoupili z 2. místa.

Sportovní úsek vedení klubu gratuluje všem kategoriím, které postoupily přes II. předkolo Poháru mládeže do kvalifikačního kola. V klubu panuje velká radost – z pěti přihlášených kategoriích se do kvalifikace probojovali čtyři z nich – U10, U11, U12 i U13. A to nejmenší kategorie U8 jen těsně nepostoupila díky horšímu skóre… Klukům gratulujeme, rodičům děkujeme za podporu, trenérům za přípravu hráčů a do další fáze přejeme všem mnoho štěstí!