Co přinesly uplynulé dny? Cidlinská stopa v reprezentacích…!

Přinášíme vám další souhrn informací nejen z klubového prostředí. Martin Novotný asistentem trenéra reprezentace České republiky U15, naši hráči U13 a U14 v krajských výběrech, Honza Kuchta sbíral první reprezentační minuty v áčku, dospělé týmy opět vítězně. Nejen to a mnoho dalšího naleznete v článku níže…

MEZIKRAJSKÉ VÝBĚRY
Naši hráči Kožíšek, Vobořil (r.2008) a Dvořák, Kloutvor, Trejbal, Šmejda, Reil a Dvořáček (r.2009) opět v krajském výběru KKFS v kategoriích U14 a U13. Oba výběry i přes solidní výkony však podlehli v Hradci Králové Jihomoravskému kraji – starší 0:2 a mladší 3:4.

CIDLINSKÁ STOPA V ČESKÉ FOTBALOVÉ REPREZENTACI
Odchovanec Honza Kuchta má za sebou první reprezentační minuty v A-týmu ČR, kde pomohl ke čtyřem bodům v zápasech s Walesem resp. Běloruskem.
Trenér RMSK Cidlina U15 a sportovní ředitel našeho klubu byl součástí realizačního týmu reprezentace ČR U15. Martin Novotný byl přítomen jako asistent trenéra na přípravném kempu U15 v Třinci.

POHÁR MLÁDEŽE 2021/2022 – ONDRÁŠOVKA CUP
Již předminulý týden se podařilo postoupit z II. kvalifikačního předkola týmům U12 a U13.
Tento týden byly na pořadu kvalifikační kola U10 a U11. A zde slavíme první úspěch v podobě postupu na finálový turnaj mezi 24 nejlepších týmů republiky – povedlo se to svěřencům trenérů Míry Krejčího, Martina Midlocha a jejich asistentů v kategorii U10! Vedení klubu všem gratuluje! Naopak ve středu 13.10. hráči trenérů Matěje Novotného a Davida Rakouše nestačili na své soupeře a přes kvalifikační kolo nepostoupili, když nakonec skončili na 4. místě této skupiny…

VÝSLEDKOVÝ SERVIS
DOSPĚLÍ
Áčko mužů si připsalo další výhru za vítězství proti odevzdanému týmu Hořic, který trápí velká marodka a další absence několika hráčů.
Béčko v poměrně svižném tempu porazilo Lhotu p.L. na jejich půdě 5:1. I přesto, že se sestava každý týden poměrně výrazně mění, tak výsledkově se prozatím vcelku daří. V obou kategoriích mužů ale rovněž potřebujeme vyprázdnit marodku

DOROST
Divizní dorosty zajížděly do Prahy na Admiru. Devatenáctka si vcelku hlídala své vedení, ale dva slepené góly v naší síti v závěru přinutily náš tým k hektickému závěru, který přinesl alespoň remízu. Sedmnáctka těsně podlehla. Oba týmy však v tabulkách drží solidní postavení!
Rezerva mladšího dorostu ve vyrovnaném zápase s Hořicemi nakonec zvládla zápas za 3 body a nadále hraje v Krajském přeboru prim.

STARŠÍ ŽÁCI
Divizní žáci rovněž vyhráli. U15 v Třebši poměrně rychlou hrou v úvodu přiváděla domácí pod tlak a poměrně rychle vedla 3:0. Nerovný terén sice nedovoloval lepší kontrolu míče, ale i tak byl náš tým až na výjimky dominantnější a zápas dovedl k zaslouženému vítězství.
Čtrnáctka prozatím stále neztratila ani bod a výrazným výsledkem porazila i Třebeš.
Béčko/souklubí starších žáků nestačilo na Miletín, když jim utekl především začátek utkání (6.minuta 0:3!!). Poté se hra vyrovnala a druhý poločas se hrál zejména na polovině hostů, kteří však svou výhru uhájili.

MLADŠÍ ŽÁCI
Ligoví žáci U12, U13 porazili v prestižním duelu Náchod na jejich půdě. V obou případech poměrně hladce a po solidních výkonech.
Béčko/souklubí mladších žáků o víkendu remizovalo s Hořicemi 3:3 a s Vrchlabím podlehlo vysoko 0:12.
Céčko mladších žáků, za které nastoupilo ve větší míře s hráči U11 po velice vydařeném výkonu potrápilo suveréna tabulky Lhotu pod Libčany. Vzhledem k držení míče především v prvním poločase je nakonec remíza 3:3 bohužel zbytečnou bodovou ztrátou…

PŘÍPRAVKA
Starší přípravka v krajském přeboru porazila o víkendu Sokol Třebeš i FC Hradec Králové. Béčko v okresním přeboru již v pátek snadno přehráli Spartak Kosičky.
Mladší přípravka na domácím hřišti v Hlušicích porazili Vrchlabí i Trutnov. Béčko mladší přípravky ve čtvrtek porazilo FC Hradec Králové, za který nastoupili o rok mladší hráči. Naopak o víkendu bohužel nestačili na Předměřice/Loko HK a Slavii HK „B“.