Co přinesly uplynulé dny a týdny? …nejen výsledkově…

Naši odchovanci Kuchta a Pilař rozhodovali zápasy svých týmů v evropských pohárech. Jirka Zima poprvé v reprezentačním dresu, hráči U14 a U13 v krajských reprezentačních výběrech. Áčko otočilo zápas v Polici nad Metují, béčko padlo v Prasku. Stále probíhají nábory nových hráčů ročníku 2010 – 2017…

NAŠI HRÁČI V KRAJSKÝCH VÝBĚRECH
V uplynulých dnech byli hráči U14 Březský, Vobořil, bratři Pražákové, Podhajský a U13 Dvořák, Kloutvor, Šmejda a Reil v nominacích na MKS za Královéhradecký KFS s výběrem kraje Vysočina. Oba týmy nakonec otočily výsledek v závěru svých utkání ve výhry 2:1 resp. 6:5.

POZVÁNKA NA REPREZENTAČNÍ KEMP U15
Náš bývalý hráč r.2007 Jirka Zima, který v současnosti obléká dres FK Pardubice se zúčastnil přípravného kempu České reprezentace U15 v Břeclavi. Své první minuty v reprezentačním dresu s lvíčkem na prsou okořenil dokonce gólem. Tento tým vede jako hlavní trenér Karel Havlíček, který v minulosti v našem klubu působil u kategorie mužů.

NAŠI ODCHOVANCI ZÁŘILI V EVROPSKÝCH POHÁRECH
Naši odchovanci Jan Kuchta a Vašek Pilař se zapsali do listiny střelců v evropské Konferenční lize a pomohli tím k výhrám svých týmů SK Slavia Praha, resp. FK Jablonec. V brance Jablonce navíc uhájil čisté konto další náš odchovanec Honza Hanuš!

NÁBORY V PLNÉM PROUDU
V prvních dnech školního roku se intenzivně pracuje na náboru nových „cidliňáčků“…jsme rádi, že se do našeho klubu hlásí noví členové. Není lepšího pocitu, než se dívat na děti v bezstarostném pohybu.

VÝSLEDKY 18. – 22.9.2021
DOSPĚLÍ
Áčko mužů prokázalo obrovský morál na půdě aspiranta postupu v Polici n.Metují, když v 63.min prohrávalo 2:0, aby v drtivém závěru otočilo výsledek a odváží si velice cenné 3 body za výhru 3:2. Tradičně ďábelské prostředí jak na hřišti, tak u stánku dokreslilo nadstandartní atmosféru utkání Krajského přeboru.
Béčko na horké půdě v Prasku prohrálo o gól, když chleba se lámal v úvodu druhé půle…nejprve Telvák odmítl vyrovnání na 1:1, aby v zápětí po sporném PVK zvýšil Prasek na 2:0. Naději vykřesal rovněž z trestňáku Špinka, ale domácí již doslova ukopali výhru se vším všudy. Ve středeční dohrávce Okresního přeboru porazilo v Hlušicích béčko chlapů doposud suverénní Malšovu Lhotu po výborném výkonu celého týmu 5:1…hattrickem se blýskl Pavel Mejstřík a nejen on příjemně zamotal hlavu přítomnému trenérovi áčka Petru Průchovi ohledně nominace některých hráčů na nadcházející mistráky prvního týmu.

DOROST
Starší dorost U19 v domácím prostředí Městského stadionu dokázal uhrát pouze remízu s Kolínem 1:1, i když byl po celé utkání lepším týmem – ztráta dvou bodů. Naopak U17 doslova deklasovala stejného soupeře 10:1, jehož výsledek někteří hráči soupeře včetně trenérů nesli velmi frustrovaně…

ŽÁCI
Starší žáci U14 a U15 měla divizní utkání odložena.
Béčko SŽ U15 porazilo v Kunčicích Jaroměř 4:1, když výsledek měl být dle slov trenérů mnohem výraznější, ale i hra mohla být z naší strany kvalitnější

U13 v Chlumci udolala Kolín 2:1 a U12 až v druhé polovině utkání rozstřílela Kolín 8:1, když ještě v půlce druhé třetiny byl stav 1:1.
Béčko mladších žáků RMSK/Chlumec nestačilo na své soupeře ve Vrchlabí, kde prohráli nejen s domácími, ale i s Jičínem a Jaroměří.
Céčko mladších žáků v Okresním přeboru mělo zápas odložený…

PŘÍPRAVKA
Starší přípravka v krajském přeboru doma v Hlušicích porazila oba své soupeře (Třebeš, Jaroměř). Hráčům ročníku 2012 se bohužel výsledkově nepovedl turnaj v Nymburce. Béčko starších přípravek v zápase okresního přeboru zvítězilo na hřišti Lhoty pod Libčany.
Mladší přípravka na krajském přeboru nestačila na soupeře z FC HK ani z Nového Města n/M. Naopak v okresním přeboru naši hráči přehráli v obou zápasech Dohalice/Cerekvice „B“.