Výsledkový report našich týmů, víkend 22. – 23.8.2020

Mistrovské soutěže zahájily o uplynulém víkendu téměř všechny kategorie. Výsedkově se na úvod soutěží převážně dařilo. Na start mistrovských soutěží čekají pouze přípravky…

„A“ muži odehráli svůj druhý mistrovský zápas v nové sezoně. Po výsledkově nevydařeném vstupu proti Libčanům si naši hráči spravili chuť proti Hořicím. Oslabený tým domácích porazili vysoko 5:0. V hodnocení trenéři zmiňují mimo jiné: „Malé derby, které vždy bývalo dramatické, jsme v pohodě zvládli. Nutno říci, že nekompletní domácí nekladli větší odpor a od první minuty bylo jasné, kdo získá tři body. Rozdíl v kvalitě byl obrovský, proto nemá cenu naši hru nějak hodnotit. Kladem je, že se na hřiště dostali všichni hráči. Nyní je nutné upřít pozornost na nedělní utkání v Třebši. Tam nás čekají trochu specifické podmínky a velmi motivovaný tým.“

„B“ muži, kteří minulý víkend vstoupili do III. třídy vítězně proti Nedělišti (5:2), měli tento víkend volno – svůj zápas s Klamoší je odložen na středu 9. září.

Novou divizní sezónu zahájili dorostenci ve Vlašimi.
U19 zvítězila 9:1, kdy se hattrickem blýsk Fanda Rejl, 4 branky dokonce vsítil Jarda Valenta, po jedné brance pak přidali Mojmír Marek a Víťa Staněk.
U17 přestříleli svého soupeře 6:2, když se do černého trefili 2x Martin Malina a Jarda Smetiprach, jednu branku přidali Denis Kožíšek a Luciáno Oláh.

Starší žáci ve svém úvodním kole sezony 2020/2021 hostili v neděli na domácím hřišti – Městském stadionu – SK Benešov.
U15 zvítězila 4:1. „Po celé utkání jsme měli mírnou převahu, ale i přes to náš výkon dnes nesnesl přísnější měřítko. Místo jednoduchého řešení herních situací jsme neustále volili komplikované řešení k čemuž napomohl i špatný pohyb bez míče. Přesto musím kluky pochválit, že v zápasu bojovali naplno a nakonec předvedli i několik povedených fotbalových akcí. Soupeř si ovšem dokázal vytvořit taky několik gólových šancí, ale v koncovce nebyl tak efektivní jako my. Za dnešní zápas musíme pochválit Jirku Jablonovského, který byl oporou našeho týmu.“, řekl k utkání trenér Jirka Zima.
U14 svému soupeři podlehla 2:5 i přes to, že v první minutě utkání se ujali naši hráči rychlého vedení brankou Vojty Veselého. Ve 42´ jsme šli podruhé do vedení, kdy pokutový kop bezpečně proměnil Matěj Fejfar. Poté jsme však na fyzicky vyspělého soupeře nestačili…

Mladší žáci zahájili sezonu v Chrudimi – obě kategorie vítězně.
U13 po ne přiliš povedeném výkonu zvítězila 6:1 – branky vsítili: 2x Vašek Hendrych, Kuba Vobořil, Matěj Lacek, Matáš Kareš a Jonáš Sejkora.
U12 ve svém životně prvním ligovém mistrovském utkání přestříleli svého soupeře po dobré hře 12:5. O branky se postarali 4x Péta Zima, 2x Lukáš Reil a Šimon Kloutvor, a po jedné přidali branky Dominik Kubišta, Kuba Vlášek, Marek Dymeš a David Dvořáček.

Ve spolupráci s Chlumcem odehráli naši mladší žáci ještě turnaj v Tetově, kde nepoznali hořkost porážky a po 4 vítězných utkání si odvezli naši hráči zlaté medaile!

Starší přípravka začíná svoji novou sezonu příští týden, kdy na domácím hřišti v Chlumci nad Cidlinou přivítají v neděli 30. srpna SK Jičín.
Mladší přípravka začne také na hřišti v Chlumci nad Cidlinou, avšak o týden později – v sobotu 5. září od 9,00hod vyzve Sokol Třebeš a Slavii HK.