Reakce na nařízení Vlády ČR ve věci koronaviru (5.10.2020)

Vedení klubu RMSK Cidlina Nový Bydžov reaguje na opatření Vlády ČR, které platí od pondělí 5.10.2020. Vládní nařízení zakazuje přítomnost diváků na sportovních akcích. Pro nás to tedy znamená zákaz vstupu do areálů převážně rodičům a dalším rodinným příslušníkům na všechny sportovní akce, včetně tréninků.

Sportovních akcí se mohou zúčastňovat pouze sportovci, realizační tým, rozhodčí, organizátoři a technické zabezpečení – tedy osoby uvedené v Zápise o utkání.

Od pondělí 5.10.2020 jsme tedy nuceni pro veřejnost uzavřít naše sportovní areály v Novém Bydžově na Městském stadionu i v tréninkovém centru v Chudonicích a v Obecním areálu v Hlušicích. V praxi to znamená, že budou uzavřená parkoviště uvnitř areálů, do areálů budou mít vstup pouze hráči a funkcionáři týmů. Pro jejich vstup bude vymezen pouze jeden vchod, ostatní budou zavřeny.
Na Městském stadionu se bude chodit do areálu zadním vchodem z ulice Jos. Mánesa (od Penny), v Chudonicích pouze vchodem z parkoviště mezi UMT a přírodní trávou a v Hlušicích vchodem z parkoviště před ZŠ.

Rodičům a dalším fanouškům tedy bude vstup do areálů zakázán – prosíme Vás, pokud je nutný doprovod hráčů na trénink/zápas, abyste se po dobu jeho konání nezdržovali v areálu a na svoje děti počkali po mimo areál.

Nařízená opatření nás velmi mrzí, přesto předem děkujeme za respektování výše zmíněných pravidel.

Ing. Karel Průcha
předseda klubu