Po sedmi letech se v Bydžově nebude konat Tarzanův fotbalový kemp…

Milí příznivci TFK,
po delší odmlce, kdy jsme si nechali čas na přemýšlení o budoucnosti kempu, pro vás máme zásadní informaci. V letošním roce, v roce 2020, se Tarzanův fotbalový kemp NEUSKUTEČNÍ.
Je na čase si dát pauzu, odpočinout a načerpat energii.

Věřte, že všechny organizátory tato skutečnost mrzí, a tak vás prosíme o pochopení. Máme za sebou náročných 7 let plných organizátorsky těžké dřiny, únavy. Vždy se nám dostávala odměna v podobě spokojených dětí, rodičů, chvalných zpráv a dotazů na další ročník. To byl a je náš hnací motor. Moc si vážíme vašeho zájmu, už teď nám chodí spousta zpráv ohledně letošního roku. My ale cítíme, že prozatím nemáme nic, co bychom mohli nově nabídnout. Dělat poloviční práci bez spokojenosti se svým výkonem rozhodně nechceme a pokazit Tarzanovu pověst nedopustíme.

Určitě ale není řeč o definitivním konci TFK. V dalších letech se chceme vrátit zpět na scénu ať už v podobě kempu, nebo jiných projektů, akcí, táborů, atd. Pevně věříme, že se nám podaří načerpat síly, nové nápady a nabídneme vám i vašim dětem příležitost k prožití nových zážitků.
Ještě jednou děkujeme za pochopení, za vaši přízeň a podporu během sedmi let. O dalších akcích vás budeme včas informovat.

Těšíme se na vás v dalších letech (v příštím roce …?)!