V Bydžově se opět konal Tarzanův fotbalový kemp…

První týden letních prázdnin je už tradičně spojován s Tarzanovým fotbalovým kempem. Letos se na Městském stadionu v Novém Bydžově uskutečnil již 7. ročník a datum vyšel na 30.6. – 5. 7. 2019. Pro 31 účastníků byl připraven bohatý program.

Stěžejní byly samozřejmě fotbalové tréninky, zbývající čas byl vyplněn mimofotbalovými aktivitami, jako byly napřiklad seznamovací hry, míčové a pohybové hry, vzhledem k počasí jsme absolvovali dvě návštěvy novobydžovského koupaliště. Vrcholem mimofotbalových aktivit je noční hra – letos s názvem „Cesta na Severní pól“, ze které si tarzánci odnesli spoustu nezapomenutelných zážitků. O rozšíření sportovních obzorů se nám postarala Česká asociace teqballu, které děkujeme za představení zatím ne moc známého sportu v ČR a poskytnutí teqballového stolu, jenž nám byl k dispozici celé tři dny, a tak si děti mohly vyzkoušedt nový druh sportu. Stůl je multifunkční, dá se využít i jako skvělá pomůcka do fotbalové přípravy.

Fotbalové tréninky probíhaly pod vedením „Domácích“ trenérů z řad organizačního týmu TFK, trenérů z RMSK, dorazili k nám i trenéři z Pardubic, či Grasroots trenéři mládeže OFS Hradec a Rychnov. Vzácným hostem byl pro tento rok talent z FC HK, reprezentant U18, odchovanec RMSK Filip Firbacher, kterému děkujeme za přínosnou besedu o jeho fotbalovém vzestupu a následnou autogramiádu.

Děti měly zajištěnou stravu šestkrát denně, na oběd a večeři jsme docházeli do jídelny SŠTŘ. Navštívili jsme i restauraci U Kostela, kde pro děti byla připravená výborná večeře, poslední den jsme si zašli na společný oběd do Hotelu Classic.

Týden opět tak rychle utekl, že jsme se ani nenadáli a připravovali jsme slavností ukončení 7. ročníku TFK spojené s vyhlašováním individuálních cen a předáváním účastnických listů a dárků. Dárková taška s logěm města pro každého účastníka obsahovala
skupinovou fotografii,
účastnický list,
hrneček,
medaili,
vak na záda
a spoustu dalších drobných prezentů – vše s logem TFK.

Předávala se i celá řada individuálních cen
– tu nejprestižnější – Krále kempu (starší kategorie) vyhrál Matěj Fejfar,
Princem kempu (mladší kategorie) se stali Tomáš Gabriel a Matyáš Syřiště.
Již potřetí jsme mezi účastníky s radostí přivítali i dívku – Lucii Trčovou, která převzala cenu za Nejlepší hráčku. Gratulujeme!

Všem účastníkům 7. ročníku Tarzanova fotbalového kempu děkujeme za účast. Odvedli jste skvělou práci při trénincích, ale také mimo ně. Celému organizačnímu týmu dělá radost, když vidíme úsměvy na Vašich tvářích. Děkujeme i rodičům za přízeň. Vážíme si Vaší důvěry.

Další a největší poděkování patří Městu Nový Bydžov, DDM Nový Bydžov a dalším sponzorům za jejich podporu, bez které bychom se neobešli, nemohli uspořádat tuto sportovní akci a nemohli bychom dětem dopřát takový komfort, jaký dostávají. Ještě jednou velké DÍKY.

Pokud máte zájem o více informací z TFK, o fotografie z jednotlivých ročníků a chtěli byste si přečíst deník z každého dne, navštivte webové stránky Tarzanova fotbalového kempu

Organizační tým TFK