U13 absolvovala zimní soustředění v Hlušicích, za perfektní servis děkují panu Milanu Hamáčkovi…

Hráči RMSK Cidlina U13 se ve dnech 31.1. až 3.2.2019 zúčastnili zimního soustředění v areálu Střední školy technické a řemeslné v Hlušicích. Tréninky probíhaly v hale SŠTŘ v Hlušicích, na UMT v Chudonicích a v bazénu ve Všestarech.

Kluci pilovali fotbalové dovednosti, tvrdě pracovali na své kondičce, ale v rámci přípravy zapracovali i na taktice a správném řešení herních situací, k čemuž nám pomohli video sestřihy z mistrovských utkání U13 sehraných v roce 2018. Jako každé soustředění kluci absolvovali i kvíz z fotbalových znalostí, který byl tentokrát věnován brankáři Petru Čechovi, jenž nedávno oznámil ukončení své fotbalové kariéry.

Osobní volno kluci trávili velmi aktivně, kdy hráli ping-pong a trénovali na závěrečný florbalový turnaj. Kluci se během celého soustředění velmi snažili a to i z důvodu, že byla vyhlášena tradiční soutěž o krále zimního soustředění. Kluci se během tréninků účastnili různých soutěží a to jak individuálních tak týmových, ze kterých si odnášeli body. Králem zimního soustředění se stal Jirka Zima. Druhý byl Míša Viták a třetí Kuba Matoušek.

V rámci soustředění jsme na UMT V Chudonicích sehráli i poslední turnaj miniligy se soupeři z Trutnova, Kolína a Hradce Králové.

Celý náš tým musí tímto způsobem poděkovat p.Hamáčkovi a personálu Střední školy technické a řemeslné v Hlušicích, který našemu týmu připravil perfektní servis.