Soustředění U12 v tradiční „baště“ cidlinské mládeže Staropacké sokolovně…

Ve dnech 7.-10.2 se tým U12 (r. 2007, 2008) zúčastnil zimního soustředění v tradiční baště cidlinské mládeže v penzionu Staropacká sokolovna ve Staré Pace. Ubytování v příjemných dvou až šestilůžkových pokojích s vlastní televizí a sprchou bylo pro kluky skvělým zázemím mimo tréninkové jednotky.

Ty jsme absolvovali 3x denně…celkem jsme měli 9 tréninků. Dopoledne a odpoledne vždy na upravené umělé trávě vesměs práce s míčem a večerní trénink v terénu v podobě krátkých výběhů.
V pátek a v sobotu jsme navíc využili relaxačního centra přímo na penzionu v podobě malého bazénu, vířivky a sauny-myslím, že toto si kluci užili vrchovatě.

Strava plná penze (4x denně), ovoce po celý den a celodenní pitný režim byl rovněž v nadstandardním podání.

Trenéři byli s přístupem kluků vesměs spokojení a i když se soustředění z různých (většinou zdravotních) důvodů nezúčastnil plný počet, tak přesto panuje s účastí 18ti kluků spokojenost. Nejen po sportovní stránce, ale i mimo tréninky se kluci více sblížili a to je rovněž velmi důležitý aspekt takovýchto akcí.

Děkujeme rodičům za dopravu na i ze soustředění a jsme přesvědčení, že načerpané síly a poznatky se pozitivně projeví v dalším průběhu sezóny.

 

Trenéři Martin Novotný a Zdeněk Masařík.