Ohlédnutí za soustředěním U15…

Ve dnech 14. – 17. 2. 2019 se tým starších žáků U15 zúčastnil zimního soustředění ve Staré Pace. Tradičně jsme bydleli v penzionu Staropacká sokolovna.

Tréninkový proces probíhal na UMT ve Staré Pace a také jsme využili hřiště v Nové Pace. Soustředění se zúčastnilo celkem 14 hráčů, přičemž v průběhu pobytu jsme nemuseli, až na jednu výjimku, řešit vážnější zdravotní problémy. S tréninkovým přístupem hráčů jsme byli spokojeni a doufáme, že se pracovitost kluků v dosavadním průběhu zimní přípravy přenese i do jarní části sezóny, která již klepe na dveře.

Pobyt jsme si vedle tréninků 2x zpestřili pobytem v bazénu, každý hráč absolvoval osobní pohovor s trenérem „face to face“, zlehka jsme si prověřili naše znalosti z fotbalového prostředí a jelikož byly na programu velmi zajímavá utkání nejen v Evropské lize, neodolali jsme a každodenní tipovačka nemohla chybět. Velmi oblíbenou se pak v rámci sobotního výšlapu stala jízda v ledovém korytě a bojovka „chyť Matyho“ J.

Nezbývá než poděkovat všem zúčastněným hráčům za tréninkový přístup, ale i za jejich vystupování mimo hřiště. V týmů panuje příjemná pozitivní atmosféra, tak doufejme, že si ji přeneseme i do startu poslední části sezóny v žákovské kategorii. Ohromný dík pak patří personálu penzionu za skvělý servis po celou dobu pobytu.