Muži vítězně v Rychnově, dorostenci na úvod soutěže bodovali s ABC Braník…

Ve druhém kole VOTROK Krajského přeboru hráči našeho „áčka“ porazili FC Spartak Rychnov n. Kn. Na úvod Divize dorostu bodovali i naši hráči, kteří hostili na Městském stadionu ABC Braník.

V sobotu vstoupili do nového soutěžního ročníku Divize i naši dorostenci, kteří na domácím hřišti v Novém Bydžově hostili nováčka soutěže ABC Braník.
Devatenáctka remizovala 2:2 a v penaltovém rozstřelu nestačila na svého soupeře. Svěřenci trenéra Jaromíra Průchy prohrávali po poločase 0:2. Poté vsítil Štěpán Blažek v 55. minutě zápasu branku naděje. Hosté si nakonec v 81. vstřelili vlastence, který upravil výsledek na konečných 2:2.
U17 vstoupili do soutěže vysokým vítězstvím 5:1, po poločase 1:1. Do černého stříleli přesně Honza Telvák, který se trefil hned dvakrát, další branky přidali Honza Pech, Denis Kožíšek a Tomáš Nýč.

Starší žáci hráli pouze přípravná utkání…
U15 v Trutnově.
Čtrnáctka v rámci soustředění sehrála utkání proti patnáctce Semil na hřišti v Bozkově.

Mladší žáci hráli triangl v Pardubicích, kde se střetli s FK Pardubice a FK Dukla Praha.

Starší přípravka odehrála svá utkání v sobotu. Hráči r. 2009 reprezentovali náš klub na velmi kvalitně obsazeném turnaji v Říčanech u Prahy, kde nakonec skončili na 8. místě z 12. Jejich o rok mladší spoluhráči sehráli přípravné utkání v sousedním Prasku, kde přestříleli svého soupeře.
Mladší přípravka měla také na pilno – jedna část odjela na turnaj do Dobrušky a nakonec brala 2. místo za FC HK, druhá polovina sehrála přípravné utkání taktéž v Prasku.