Info z víkendu…

Poslední prázdninový víkend přinesl vysokou výhru áčka v Polici, dařilo se i mladším žákům, přípravky reprezentovaly na turnaji nadace Kapka naděje.

Muži po minulém kole, kde odehráli velmi slušné utkání s Chlumcem jeli na „vražedné pobřeží“ do Police nad Metují. V utkání s velmi vynikající atmosférou, které muselo být dokonce přerušeno pro vhozené dýmovnice se svěřenci Petra Průchy rozstříleli – hattrickem se blýsk Martin Holec, po brance přidali Štěpán Blažek a Patrik Mokošín. Jednu branku si domácí do své branky srazili sami a tak z Police vezeme 3 body za vítězství 6:0.

Dorostenci hráli na domácím hřišti s Vyšehradem „B“. Devatenáctka vyhrála 5:0, branky dávali Štěpán Blažek 2, Nik Bekera, Kuba Novák a Honza Pech. U17 vyhráli až na penalty, v základní hrací době utkání skončilo 1:1, branku vsítil Jirka Fuxa.

Starší žáci sehráli o tomto víkendu další domácí mistrovský zápas, kdy na hřišti v Novém Bydžově přivítali FC Sellier & Bellot Vlašim. Patnáctka sahala po velmi cenném skalpu hostů (kteří neprohráli 2 roky), bohužel poločasové vítězství neudrželi a nakonec prohráli 2:3 (Oláh, Firbacher). Čtrnáctka vyhrála na penalty 3:2, v základní hrací době utkání skončilo 2:2, kdy góly dávali Kuba Matoušek a Vojta Patka.

Mladší žáci, kteří o uplynulém víkendu vstoupili do nového soutěžního ročníku vítězstvími, tentokrát na domácím hřišti přivítali FK Čáslav. Utkání se hrála v sobotu 31. srpna od 10,00hod v Obecním areálu v Hlušicích. U13 zvítězili 15:6 (Urban 5, Motyčka 2, Já. Fanta 2, Pilař 2, Podolský, Kymr, Fejfar, Jo. Fanta), o rok mladší spoluhráči porazili svého soupeře 8:3 (Vobořil 4, Sejkora 3, Kareš)

Rozeběhly se i soutěže starších přípravek, kde opět nastupujeme v souklubí s FK Chlumec nad Cidlinou a losem nám byl přidělen uvodní „miniturnaj“ na hřišti ve Vysoké nad Labem. Zápasy měli začátek v neděli v 11,00hod.
Tentýž den hrála druhá polovina (r. 2010) svůj turnaj v Chocni, kde ve velmi kvalitní konkurenci skončili na krásném 9. místě z 20 přihlášených týmů z celé ČR. V něděli se pak naši hráči r. 2009 (kat. U11) představili na charitatnivním turnaji O kapku lepší turnaj – v areálu ABC Braník, Praha a nad kterým přebrala záštitu nadace Kapka naděje – Svěřenci trenérů Pavla Šmejdy a Kamila Mlynáře v kombinované sestavě RMSK a Chlumec obsadili také 9. místo, tentokrát z 24 přihlášených týmů.

Hráči mladší přípravky na svá mistrovská utkání ještě týden čekají.