Honza Kuchta na rok a půl bude oblékat dres Teplic. Odchovanec RMSK odchází na severozápad Čech ze Slavie Praha…

Honza Kuchta, který na podzim působil na Slovácku se ve spolupráci se svým mateřským klubem SK Slavia Praha a svým manažerem dohodli na jeden a půl ročním hostování v FK Teplice. Honzovi přejeme mnoho úspěchů a další prvoligové góly i na severozápadě Čech.

Honza odešel z našeho klubu v polovině roku 2011 do Sparty Praha, aby později přešel do Slavie. Náš klubu získal Honzu z MFK Pardubice v lednu 2007, těsně před jeho 10. narozeninami.

V současné době jednadvacetiletý Jan Kuchta, který má na svém kontě 3 prvoligové góly, se již zapojil do zimní přípravy s FK Teplice, mladého útočníka si do svého týmu přál trenér Stanislav Hejkal, který o něm říká: „Je to útočník, který se umí dostat do šance, ať už mužstvo hraje na rychlé protiútoky nebo nátlakově. Velmi dobře pracuje pro tým ve smyslu napadání a dokáže se aktivně zapojit také do obranné fáze. Sledoval jsem ho již při hostování v Bohemians, tak i nyní na Slovácku. Jsem rád, že se rozhodl pro Teplice.“ Sám Kuchta už se na působení v Teplicích moc těší, jak říká v následujícím rozhovoru.

Celý rozhovor Honzy pro teplický web ZDE.

Jak se zmiňujeme výše, Honzu si do svého týmu delší dobu přál trenér Hejkal. Rozhovor s ním si můžete přečíst ZDE.