Hledáme nové „CIDLIŇÁKY“!

Hledáme nové „CIDLIŇÁKY“ – celoroční projekt, který opět nabírá na otáčkách! S novým rokem opět intenzivně hledáme nové budoucí sportovce, novobydžovské fotbalisty a možná hvězdičky českého fotbalu. Proto znovu přibíráme nové kluky i holky do fotbalové školičky!

TRNÉNINKY PROBÍHAJÍ PRAVIDELNĚ VE STŘEDU A V PÁTEK od 16,00hod do 17,00hod v hale bývalé SOŠ ekonomické naproti nemocnici.

Baví tě fotbal, sport, vlastně pohyb celkově? Chceš nalézt nové kamarády a sdílet s nimi společné zážitky? Tak už neváhej a přijď mezi nás!

S novým kalendářním rokem rokem opět přibíráme nové hřáče do fotbalové školičky, ve které se společně budeme učit základy fotbalu zábavnou formou, pomocí pohybových her.

„Nejde nám pouze o fotbal jako takový – budeme se snažit u dětí rozvíjet lásku ke sportu, vytvářet jim několikrát týdně příjemné zážitky mezi kamarády a učit je základním společenským návykům, jako jsou spolupráce, spolehlivost, samostatnost, ale i zdravé sebevědomí. Uděláme maximum pro to, aby se vaše ratolest na tréninky těšila a sport se tak stal pevnou součástí jejího života. Budeme velice rádi, když pro své dítě vyberete právě náš klub a my se již teď těšíme na další spolupráci“

, říká k projektu vedoucí trenér přípravek Matěj Novotný.

TRÉNINKY v novém roce 2020 začnou ve středu 15. ledna v tělocvině bývalé novobydžovské „ekonomky“ v ulici Jana Maláta Nový Bydžov, kde budou opět PRAVIDELNĚ probíhat ve středu a pátek od 16,00hod do 17,00hod.

Více informací poskytne vedoucí trenér přípravek RMSK – Matěj Novotný, 737 039 437, matej.novotny@rmskcidlina.cz.