Fotbal o víkendu 24. – 25. srpna 2019…

„DERBY VÍKEND“ je tu – áčko vyzve Chlumec, dorostenci do Trutnova. Startuje i nová sezona žákovské ligy a divize. Přípravky svůj víkendový program vyplní přípravnými zápasy.

Nedělní odpoledne přinese tradiční pocidlinské derby, ve kterém naši hráči „A“ týmu vyzvou FK Chlumec „B“. Chlumecká rezerva, vstoupila do soutěže vítězstvím v Kostelci n/O., avšak v minulém kole doma zaváhala s týmem Kratonohy/Olympia HK. Oproti tomu novobydžovští hráči doma na pouť porazili SK Jičín a o uplynulém víkendu vyloupili Rychnov.
Čeká se zajímavá divácká kulisa! Věříme, že diváci obou klubů uvidí férové utkání a naši fanoušci budou odcházet spokojenější…
Zápas začíná v neděli 25.8. od 17,00hod.

Dorostenci sehrají své druhé utkání nového soutěžního ročníku na hřišti krajského rivala MFK Trutnov. Tyto nedělní zápasy začínají tradičně v 10,00hod (U19) a ve 12,15hod (U17).

Taktéž v něděli vstoupí do nové sezony žákovské ligy i naši mladší žáci, kteří v prvním jarním kole zajíždějí do Svitav, kde vyzvou hráče tamní tělovýchovné jednoty. Utkání začínají v 10,00hod.

Jediné sobotní mistrovské zápasy obstarají naši starší žáci, kteří v úvodním kole Divize starších žáků odehrají své zápasy na Městském stadionu v Novém Bydžově. Zápasy začnou v 10,00hod (U15) a v 11,45hod (U14).

Soutěže přípravek byly rozlosovány teprve v tomto týdnu a startují příští víkend. Trenéři tak pro své svěřence domluvili přípravné zápasy. Například starší přípravka sehraje modelové utkání v sobotu dopoledne proti „partnerskému“ FK Chlumec na jejich hřišti.