Fotbal o víkendu 31. srpna – 1. září 2019…

Konec prázdnin je tady a s nadcházejícím víkendem přicházejí opět další zápasy našich týmů. Muži do Police, žáci i dorostenci doma. Přípravky na charitatnivní turnaj Kapky naděje do Prahy.

Tento týden začínají téměř kompletně všechny naše týmy. Pravidelně proto budeme přinášet pozvánky na zápasy chronologicky podle věkových kategorií.

Muži v minulém kole doma dokázali držet krok s posíleným Chlumcem. Na předvedené hře a poměrně slušném výkonu chce trenér Průcha stavět i na hřišti nováčka soutěže, aktuálně vedoucího celku tabulky Votrok Krajského přeboru, Spartaku Police nad Metují. Domací vsoupili do soutěže velmi odhodlaně, neztratili ještě ani bod, minulý týden v „nováčkovském“ souboji dokonce porazili FK Kratonohy/Olympii HK na jejich hřišti 2:1. Naši hráči tak budou chtít papírového favorita tohoto utkání zajisté potrápit. Na „vražedném pobřeží“ se hraje v neděli 1. září od 17,00hod.

Dorostenci po nepovedeném víkendovém zápase složili ve středu reparát ve Vlašimi. Obě kategorie vyhrály a byli bychom rádi, kdyby na tento výkon hráči navázali i v domácích zápasech proti Vyšehradu „B“. Zápasy se hrají v sobotu v 10,00hod (U19) a ve 12,15hod (U17) na Městském stadionu.

Starší žáci sehrají o tomto víkendu další domácí mistrovský zápas, kdy na hřišti v Novém Bydžově přivítají FC Sellier & Bellot Vlašim. Zápasy začnou v 10,00hod (U15) a v 11,45hod (U14).

Mladší žáci, kteří o uplynulém víkendu vstoupili do nového soutěžního ročníku vítězstvími, tentokrát na domácím hřišti přivítají FK Čáslav. Utkání se sehrají v sobotu 31. srpna od 10,00hod v Obecním areálu v Hlušicích.

Rozebíhají se i soutěže starších přípravek, kde opět nastupujeme v souklubí s FK Chlumec nad Cidlinou a losem nám byl přidělen uvodní „miniturnaj“ na hřišti ve Vysoké nad Labem. Zápasy začnou v neděli v 11,00hod.
Tentýž den hraje druhá polovina (r. 2010) svůj turnaj v Chocni a v něděli se pak naši hráči r. 2009 (kat. U11) představí na charitatnivní turnaji O kapku lepší turnaj, který se hraje v areálu ABC Braník, Praha a nad kterým přebrala záštitu nadace Kapka naděje.

Hráči mladší přípravky na svá mistrovská utkání ještě týden počkají.