Dorostenci na soustředění v Deštném v Orlických horách…

Letní soustředění dorostu začalo v sobotu 20.7. a naplánovsné bylo do středy 24.7.

Sraz byl o třetí hodině odpolední v penzionu Kohler v Deštném v Orlických horách. První den se hlásilo celkem 14 hráčů a během neděle a pondělí nás doplnili další tři borci. Celkem tedy absolvovalo soustředění 17 hráčů. Není to málo, ale na dvě kategorie by nás mohlo být i více.

V sobotu jsme stihli odtrénovat ještě dvě fáze. Odpoledne jsme využili tréninkový prostor za penzionem na kondiční běhy a hru. Hráči roč. 2001, kteří dopoledne odehráli náročné utkání za muže pouze vyklusli, protáhli a šli regenerovat do bazénu. Po večeři jsme si ještě půl hodinky zaposilovali.

V neděli si kluci museli sáhnout na dno neboť měly připravené dva náročné tréninky. Opět jsme museli využít plácek za penzionem, ale na náplně tréninků nám postačil. Dopoledne byl kruhový intervalový trénink a odpoledne náročný kondiční trénink uzavřený hrou mladý starý. Večer kluci využili k regeneraci saunu.

Pondělí až uterý .

V pondělí dopoledne jsme trénovali na plácku u penzionu. Kruhový trénink jim dal zabrat. Odpoledne jsme trénovali na místním fotbalovém hřišti. Kluci byli rádi, že mají konečně míč na kopačkách. Večer trénink u pensionu. Švihadla atp.

V úterý jsme vyběhli k penzionu U Supa, kde proběhla tréninková jednotka zaměřená na sílu a vytrvalost. Odpoledne nás čekal zápas v Dobrušce s mužstvem Náchoda U17. Zvítězili jsme 2:1. Večer probíhala rehabilitace. Výřivka, sauna a bazén.

Ve středu ráno proběhl trénink u penzionu a po obědě jsme odjeli k domovu.

Chtěl bych poděkovat klukům za to jak to zvládali, protože v určitých fázích tréninků bylo vidět, že si mákli . dále bych chtěl poděkovat za příjemné ubytování a pěkné prostředí.