FOTBAL O VÍKENDU: Do jarních mistrovských zápasů vstupují i žákovské týmy…

Po dorosteneckých soutěžích a soutěži mužů otevírají mistrovskou jarní část i žákovské týmy. Mladší žáci hostí v sobotu na domácím hřišti v Chudonicích S&B Vašim. V neděli pak hrají v kolíně U14 a U15.

Muži hrají své druhé jarní kolo na hřišti v Dobrušce. Po dohodě obou týmů se utkání odehraje na přírodní trávě v neděli 24.3.2019 od 15hodin. Po vydařeném vstupu do soutěže po zimní přestávce, kdy naši hráči v minulém týdnu porazili na UMT v Chudonicích Červený Kostelec vysoko 4:0, by svěřenci trenérského týmu v čele s Petrem Průchou rádi potvrdili roli favorita i v nedělním utkání.

Dorostenci hrají své třetí jarní kolo – opět zajíždí na půdu soupeře, tentokrát se střetnou s hráči Sokola Třebeš na UMT v Orlické kotlině v Hradci Králové. Zápasy začínají v sobotu ve 14,30hod (U19) a o dvě hodiny později U17.

Do mistrovských soutěžích po dlouhé zimní přestávce vstupují i žákovské týmy. Mladší žáci doma hostí v sobotu FC Vlašim. Utkání se budou hrát na přírodní trávě v Chudonicích od 15,00hod. Starší žáci zavítají v prvním jarním kole na půdu FK Sparta Kolín. Zápasy odehrají na umělé trávě v Kolíně. U15 zahajuje ve 14,00hod, U14 v 15,45hod.