Čtrnáctka na soustředění ve známém prostředí Staropacké sokolovny…

Od čtvrtka do neděle absolvovali hráči z U14 tradiční zimní soustředění ve Staré Pace. Soustředění se zúčastnilo celkem 12 hráčů. Náplň byla pestrá, nechyběl ani přípravný zápas proti Roudnici na hřišti v Nové Pace. Soustředění hodnotil trenér Vašek Šorm…

„Naše soustředění začalo ve čtvrtek 17.1. srazem na vlakovém nádraží v NB. Vlakem se hráči, s trenérem Vokálem, přemístili do známého prostředí ve Staré Pace. Soustředění absolvovalo celkem 12 hráčů. Ubytovali jsme se ve Staropacké sokolovně a hned jsme se vydali na odpolední trénink.

Všechny tréninkové jednotky jsme absolvovali na skvěle připravené malé UMT za základní školou. Hlavní náplní TJ byl kruhový trénink, na konci tréninku si kluci zahráli fotbal 3 vs 3.

V pátek nás čekaly dvě náročné fáze. V dopoledním tréninku jsme se hlavně zaměřili na kondiční stránku. Jelikož ráno během snídaně napadlo trochu sněhu, tak se kluci v úvodní části zahřáli s vyhrnováky. Na konci tréninku jsme si dali turnájek 3 vs 3 na dvě branky. Turnaj vyhráli golmani s trenérem ????. V odpolední fázi jsme opět poladili kondici s míčem a na konci tréninku jsme si vydatně zaposilovali.

V sobotu dopoledne jsme se rozdělili, brankáři měli individuální trénink a hráči měli volnější trénink s míčem, kde pilovali vedení míče. Na konci tréninku jsme si zastříleli a vyběhli párkrát ostřejší kopeček ???? Odpoledne jsme si soustředění zpestřili PU na velké UMT v Nové Pace. Zahrát si za námi přijeli hráči z Roudnice, tímto bychom jim chtěli poděkovat. V prvním poločase jsme si opět chviličku, po zimní pauze, zvykali na větší prostor a trápila nás přesnost. Druhý poločas se zlepšil a byli jsme mile překvapeni, že kluci vydrželi, po náročném programu, běhat až do konce. Nakonec jsme prohráli 5:3, ale zápas určitě splnil to co jsme od něj požadovali.
Chtěl bych poděkovat T. Podhajskému, za to že přijel doplnit náš realizační tým. Navečer nás čekal hodinový wellness. Kluci mohli regenerovat v bazénu, vířivce a v sauně.

V neděli na posledním tréninku jsme si malinko zaběhali a poté zahráli. Soustředění kluci zakončili oblíbeným jídlem – řízkem s hranolky.

Velké poděkování patří obsluze ve Staropacké sokolovně, kde o nás bylo skvěle postaráno a kluci měli vždy perfektně připravené jídla.
Ve volném čase nejvíce kluci pařili Playstation, ve kterém sváděli bitvy v UFC a FIFĚ.

Až na drobná zranění jsme se soustředěním max. spokojeni, neboť kluci ukázali obrovskou snahu.“