Velmi úspěšný víkend mají za sebou naše mládežnické týmy. Dalším hattrickem se blýskl dorostenec Vojtěch Mokošín…

Uplynulý víkend dopadl nejen výsledkově, ale i herně pro náš klub velice dobře. Naše barvy se svými soupeři v žádné kategorii ani jednou v základní hrací době neprohráli. Dorosty porazili v okresním derby Třebeš, Starší žáci porazili, respektive remizovali s Benešovem, mladší žáci „loupili“ v Kolíně. Starší přípravka hrála na „domácím“ hřišti v Chlumci, mladší zahájili mistrovksou soutěž v Horním Starém Městě na trutnovsku.

V přípravkách jde především o celkový herní dojem, který byl služný u mladší přípravky, která již zahájila své mistrovské zápasy v Trutnově – Horním Starém Městě.
Starší přípravka U11 sehrála svá mistrovská utkání na hřišti partnerského FK Chlumec.

Mladší žáci zajížděli na stadion tradičního soupeře České žákovské ligy FK Kolín a naši hráči soupeře přehráli vysokým rozdílem, kdy U12 zvítězili 9:2 a U13 9:3.

Starší žáci hostili v neděli dopoledne na Městském stadionu v Bydžově SK Benešov. „Patnáctka“ remizovala 1:1 a v penaltovém rozstřelu byl bohužel šťastnější hostující tým. Hráči U14 naopak porazili svého soupeře vysoko 8:0.

Dorostenci sehráli o tomto víkendu okresní derby s hradeckou Třebší. Naši hráči byli tento víkend stoprocentní, kdy starší dorost i díky druhému hattricku Vojty Mokošína v řadě porazil soupeře na jeho hřišti 4:3. Mladší dorostenci odčinili domácí porážku z minulého týdne a v neděli porazili Třebeš jednoznačně 4:0.