U19: Hodnocení – podzim 2018. „Máme třetí nejlepší útok, ale také druhou nejhorší obranu“, poukazuje na statistiky trenér Jaromír Průcha…

Bohužel jsme se trápili v koncovce a některá utkání jsme z toho důvodu nedotáhli do vítězného konce. Ale podle statistik máme třetí nejlepší útok. Větší problém nastává u obrany. Druhá nejhorší obrana, není to, na co bychom mohli být pyšný. Tady nás čeká přes zimu hodně práce.

Obzvlášť u mne, který si vždy zakládal na pevné obraně. Jinak musím kluky pochválit. Celý podzim odmakali. Skončili jsme na 9.místě s 19 body. Vzhledem k začátku soutěže jsem očekával těch bodů více. Sehráli jsme mnoho dobrých utkání. Taneční nám v zimě skončí a budeme se plně věnovat fotbalu.

Co nás trápí, je velmi úzký kádr. Hrají kluci, kteří jsou věkem ještě v mladším dorostu. Velmi dobře se s tím popasovali, ale řeknu 2-3 hráče musíme v zimě přivést. Tady to je výzva pro realizační tým.

V zimě pojedeme na soustředění do Deštné v O. h., máme rozjednaná přípravná utkání mj. s Kolínem, s Nymburkem. Kluci dostali individuální plán, na kterém doufám, budou přes vánoce makat.

Závěrem bych chtěl poděkovat všem rodičům, kameramanovi, realizačnímu týmu i všem hráčům.
Přeji všem klidné svátky a v lednu se uvidíme odpočatí a s novou vervou.

Ještě jednou všem děkujeme.

Jaromír Průcha
trenér