Tribunál talentované mládeže rozhodl o přidělení statutů SCM a SpSM. Náš klub je mezi úspěšnými žadateli na období 2018/2020.

/FAČR/
V rámci zasedání Tribunálu talentované mládeže 14. 5. 2018 bylo rozhodnuto o přidělení statutů Sportovních center mládeže (SCM) a Sportovních středisek mládeže (SpSM) pro období 2018/2020. Sportovní ředitel mládeže Martin Novotný spolu s dalšími členy Výkonného výboru vypracoval na začátku letošního roku velmi obsáhlou žádost, na základě které náš klub získal statut SpSM na následující dvě sezony. Úspěch je to obrovský a zaručuje nejen finanční podporu ze strany FAČR, ale především žákovské ligové soutěže.

Tribunál talentované mládeže zasedal v sídle FAČR dne 14. 5. 2018. Byl složen z členů Výkonného výboru, místopředsedy FAČR Romana Berbra, člena VV za Moravu Pavla Blahy, technického ředitele FAČR Michala Prokeše, generálního sekretáře FAČR Rudolfa Řepky a předsedy Komise mládeže FAČR Zdeňka Psotky. Dále byli zasedání přítomnni za úsek neprofesionálního fotbalu jeho vedoucí Otakar Mestek, koordinátor SCM a SpSM Michal Blažej a jako host člen VV FAČR za Moravu Karel Kula.

Vyrozumění o výsledku licenčního řízení byl v uplynulých dnech doručen i na náš klub.

Přiděleno bylo celkem 80 SpSM (50 SpSM + 30 SpSM OFS), mezi kterými nechyběl ani náš klub, který získal v bodovém ohodnocení celkem 1870 bodů.

Celý článek  ZDE