Tarzanův fotbalový kemp už pošesté přivítá malé „tarzánky“!

„Blíží se konec školního roku, začátek léta, s kterým je již pět let také spojen Tarzanův fotbalový kemp konající se vždy v prvním týdnu velkých prázdnin. Kalendářní rok nám letos přál a termín uskutečnění kempu padl přesně na 1. červen a loučit se budeme 6. června. Jsme nesmírně rádi, že již několik měsíc můžeme hlásit stop stav – opět to bylo velmi rychlé, za což moc děkujeme a Vaší přízně si velmi vážíme!

S rokem 2018 se píše zároveň 6. ročník TFK. Pro naše tarzánky je zajištěn veškerý komfort. Zázemí nám, jako předešlé roky, poskytuje DDM Nový Bydžov, věrní zůstáváme i jídelně SŠTŘ Nový Bydžov, kde nám paní kuchařky připravují pestrou stravu pětkrát denně. Jelikož se v současné době probíhá rekonstrukce Městského fotbalového stadionu Nový Bydžov, naše působiště pro veškeré tréninkové jednotky a většinu mimofotbalových her přesunujeme na fotbalová hřiště v Chudonicích. I zde máme dostatečné vybavení pro veškeré pohybové aktivity i odpočinek. Tarzánci se mohou těšit na lehce obnovený a stále nabitý a pestrý program – dvě fotbalové tréninkové jednotky denně s profesionálními trenéry, mimofotbalové aktivity zaměřené na rozvoj pohybových schopností, na vědomostí soutěže, seznamovací hry, … Duch kempu spočívající v přátelství, zábavě a především fotbalu zůstává stále zachovaný, protože právě tím jsme jedineční!

Manažer kempu Matěj Novotný si po svém boku v hlavním organizačním týmu nechává stejné a osvědčené tváře, které se po celou dobu společnými silami starají o organizaci, hladký průběh, dokumentaci a hlavně bezpečnost a spokojenost dětí, které po pěti dnech vracíme obohacené o nové zážitky a kamarády, s malinko umazaným oblečením – na kterém je alespoň vidět dobrodružství, které s námi prožili.“

Aktuální dění na kempu můžete i letos sledovat na webových stránkách,  facebookovém, či instagramovém profilu

Organizační tým TFK

My jen dodáváme, že jsme i letos hrdým partnerem kempu, který pořádají naši trenéři pod záštitou DDM Nový Bydžov.