Regions´ Cup: Češi postoupili na finálový turnaj!

Čeští zástupci v Regions´ Cupu, mezi kterými byl i Martin Holec, hráč našeho klubu, slaví postup na finálový turnaj. V přímém souboji dvou neporažených týmů o postup remizoval KFS Hradec Králové s maďarským West Region 0:0, což mu zaručilo výhru v kvalifikační skupině 7 a postup na finálový turnaj.

Svěřenci trenéra Dvořáka v předchozích dvou zápasech neinkasovali a pevná obrana se ukázala jako základní recept na postup i v rozhodujícím duelu proti Maďarsku.

Na hřišti se jiskřilo od prvních minut, čeští hráči dostali celkem šest žlutých karet, hned dvě pak viděl Podolník, pro kterého tak utkání skončilo v 65. minutě. I v tomto ohledu ale soupeř nezaostával a po vyloučení Honyáka se tak posledních pár minut dohrávalo o deseti.

Na střely Královéhradečtí vyhráli 10:9 (3:3 střely na bránu), důležitější ale byla závěrečná bezbranková remíza. Ve prospěch Východočechů totiž v tabulce při shodném sedmibodovém zisku s Maďary rozhodovalo skóre a fakt, že svěřenci trenéra Dvořáka ve třech zápasech ani jednou na domácí půdě neinkasovali.

Více informací zde.