ONDRÁŠOVKA CUP: I letošní finálová kola budou s účastí našich týmů…

V uplynulých týdnech se konaly kvalifikační turnaje Ondrášovka cupu 2018/2019, do kterých bylo přihlášeno hned 5 týmů z RMSK Cidlina Nový Bydžov. Z toho dva se kvalifikovaly na finálové turnaje, které se uskuteční na jaře 2019.

„Prvním týmem RMSK Cidlina, který se do těchto finálových bojů propracoval je tým kategorie U11 ( ročník 2008, trenéři Martin Novotný a Zdeněk Masařík). Jejich kvalifikační turnaj se konal v pražském Braníku. Kluci ročníku narození 2008 udělali v minulém ročníku našemu klubu velké jméno, kdy skončili na celkovém 4. místě z celé České republiky. Letos je, ač nelogicky čekalo i 1. předkolo kvalifikace, s čímž si však poradili a potvrdili své kvality. Nejen předkolo, ale i kvalifikaci vyhráli a postoupili tak na finálový turnaj potřetí za sebou.

Druhou kategorií, která postoupila do finálového turnaje jsou hráči U12 (ročník 2007, trenéři Martin Novotný, Jiří Zima). Hráči, kteří taktéž znají atmosféru finálového turnaje Ondrášovka cupu z minulého ročníku. Na letošní finálový turnaj se kvalifikovali ze 3. místa skupiny „G“, která se hrála v Hradci Králové. Věříme, že se našim hráčům tohoto ročníku bude ve finálovém turnaji dařit a své kvality předvedou se vší parádou!

Termíny finálových turnajů prozatím nejsou přesně specifikované. Určitě se ale odehrají na jaře příštího roku.

Další kategorie určitě nezanechaly na svých kvalifikačních turnajích špatný dojem, ale bohužel to na postup nestačilo. Jednalo se většinou však o nižší věkové kategorie, které mají ještě dostatek času na to, užít si postupovou radost a těšit se z atmosféry na finálovém turnaji. Proto budeme držet palce nejen našim finalistům, ale i dalším ročníkům v jejich tvrdé a poctivé práci!

Detailní přehled turnaje Ondrášovka cup 2018/2019 naleznete ZDE