Ondrášovka cup 2018

V následujících dnech se tři týmy RMSK Cidlina Nový Bydžov účastní finálových turnajů celostátního turnaje Ondrášovka cup, které organizuje FAČR. Jedná se o neoficiální mistrovství republiky klubů z Čech a Moravy. Nejprve se týmy v jednotlivých kategoriích musely probít předkvalifikací a kvalifikační skupinou, z kterých se do finálových klání probojovalo vždy 24 nejlepších týmů.

Prvním týmem RMSK Cidlina, který se do těchto finálových bojů propracoval je tým kategorie U13 (trenéři Pavel Obermajer, Bedřich Doskočil a Tomáš Podhajský), který již o uplynulém víkendu – 5.-6.5. 2018. Dějištěm turnaje byly západočeské Rokycany.

Dále to bude kategorie U11 (trenéři Aleš Novák a Jiří Zima)) v termínu 12.-13.5. v Českých Budějovicích a posledním týmem, který se poměří s nejlepšími týmy republiky bude kategorie U10 (trenéři Robert Kožíšek a Zdeněk Masařík) v termínu 26.-27.5 v Benešově.

Jen namátkově jmenujme týmy, které budou našimi soupeři…AC Sparta Praha, SK Slavia Praha, FK Viktoria Plzeň, FC Zbrojovka Brno, FC Baník Ostrava, FC Slovan Liberec, FK Jablonec, FK Mladá Boleslav, SK České Budějovice, FC Slovácko, SFC Opava, SK Sigma Olomouc atd. Popřejme našim týmům mnoho úspěchů, kvalitní konfrontaci s těmito týmy a především nezapomenutelné zážitky pro hráče, trenéry, ale i rodiče, kteří se těchto turnajů chystají v hojném počtu zúčastnit.

Hodně štěstí, kluci a ukažte, že se v našem klubu rodí pod vedením zkušených a obětavých trenérů spoustu šikovných a kvalitních fotbalistů, kteří dokáží za svůj klub na hřišti nechat celé své fotbalové srdce.