Náročný a velmi úspěšný víkend mladší přípravky…

Na uplynulý víkend připravili trenéři mladší přípravky pro své svěřence velmi náročný zápasový program. Ročník 2011 čekal kvalitně obsazený domací halový turnaj v Hlušicích (Slovan Liberec, Vysočina Jihlava, MŠK Senec…). Kluci nám na turnaji udělali obrovskou radost, po oba dva dny podávali velmi dobré výkony a zaslouženě vybojovali první místo a Tomáš Trč navíc získal cenu pro nejlepšího hráče turnaje!

Ročník 2010 se v sobotu zúčastnil miniligy v Mladé Boleslavi (2x Mladá Boleslav, FK Jablonec, Sparta Praha) a v neděli kluci sehráli přípravné utkání v Liberci proti tamnímu Slovanu. I starší kluci podávali během víkendu velmi dobré výkony a zejména na první dva zápasy v Mladé Bolesalavi jsme slyšeli jen samé superlativy (RMSK – Mladá Boleslav 6:2, RMSK – Jablonec 7:0), také v neděli v Liberci jsme zanechali velmi dobrý dojem.
Jediný zápas, který se nám nepovedl byl zápas se Spartou, kdy se kluci zřejmě zalekli velkého jména soupeře.

Celkově jsme s výkony kluků maximálně spokojeni a jsme rádi, že poctivý přístup k tréninkům, píle a nadšení nese svoje ovoce. Věříme, že jsme udělali radost i rodičům, kteří nás intenzivně podporovali jak na turnaji v Hlušicích, tak v Mladé Boleslavi a Liberci.

Náročný program si však vybral i svoji daň v podobě zranění. Tom Janouch má výron kotníku a Áďa Novák naražené prsty na ruce. Oběma přejeme brzké uzdravení.

(Trenéři : Novák, Fejfar, Stoklasa)

 

Aleš Novák,
hlavní trenér U9