Muži začali jarní část soutěže výhrou. Dorostenci nestačili na Viktorii Žižkov…

Dvě odložená kola pro nezpůsobilý terén, respektive nepříznivé povětrnostní podmínky nepustily naše hráče dospělých do ostrého zápasu. Napotřetí to již vyšlo a „Tarzanovy děti“ přestřílely hradeckou Slávii 4:0.

V sobotu na stadionu Slavie HK, na přírodní trávě, sehráli hráči „A“ týmu první jarní utkání. Utkání jistě ovlivnila červená karta domácího kapitána Lána, přesto naši hráči předváděli, především ve druhém poločase, výkony, za které je trenér Průcha pochválil. Zdvihl však varovný prst

při rekapitulaci neproměněných šancí. „Je pravda, že jde o mladý tým, který potřebuje sbírat zkušenosti, ale zahazovat vyložené šance je špatně a obrovský risk, protože se to v dalších zápasech nemusí povýst“, dodal trenér.

V netradiční čas, v sobotu odpoledne sehráli svá utkání také naši dorostenci, kteří na UMT v Chudonicích přivítali Viktorku Žižkov „B“. Mladší podlehli velmi dobře technicky vybaveným pražanům 0:4 po poločase 0:2. Našim hřáčům chyběl, pohyb bez míče a větší klid v rozehrávce. Týmu určitě chyběla osa týmu, která se již pravidelně usazuje v základní sestavě U19 a spoléhat se na ně již určitě stoprocentně nelze.

Starší dorostenci po dvou vyhraných zápasech tentokrát na svého soupeře nestačili. Viktorce podlehli 1:5, kdy jedinou domácí branku vstřelil právě mladší dorostenec Štěpán Blažek.