MUŽI se v neděli utkají v Hořicích. Napraví čtvrteční zaváhání?…

V neděli 22. dubna sehrají naši hráči od 17,00hod další důležitý a nepříjemný zápas s Hořicemi, které se nacházejí ve spodních patrech tabulky.
Přesto naše hráče nečeká procházka růžovým sadem, Hořice se na svém domácím hřišti Na Gothardě umí „prát“ s každým soupeřem. Navíc derby jsou vždy nevyzpytatelné.

Hořice se musí na každý zápas připravovat s maximálním nasazením, pokud se nechtějí v závěru soutěže pohybovat na sestupových příčkách. Navíc se naše vzájemné zápasy postupem let stávají čím dál tím více vyhecované. Očekáváme proto vyrovnaný zápas, ve kterém bude rozhodující první branka. Jsme si vědomi, že podzimní utkání bylo ovlivněno absencí několika klíčových hráčů Hořic. V neděli nás proto nečeká vůbec nic lehkého! Navíc po našem čtvrtečním zaváhání a velmi nepovedeném utkání máme co napravovat. Když k zápasu přistoupíme zodpovědně, tak věřím, že jsme schopni uspět.“, říká k víkendovému zápasu trenér Průcha.

Odjezd na utkání je opět auty, přesto věříme, že naše borce přijede podpořit mnoho bydžovských fanoušků v čele s naším fanklubem.