Muži prohráli s Třebší, dorosty doma stoprocentní. Pardubice nad síly mladších žáků. Starším žákům se zápasy přeložily…

Muži po sérii utkání bez porážky narazili na Sokol Třebeš, který byl nad jejich síly.

„Na hrbolatém hřišti v Třebši jsme věděli o nebezpečných zbraních domácích. Samozřejmě první gól obdržíme po dlouhém autu a bylo zle. Do konce zápasu jsme se do žádné šance nedokázali dostat, výborná obrana s nestárnoucím Michalem nás do ničeho nepustila. Poučení do dalších utkání – chtělo by to někdy více hrát a činit se, nežli mluvit. Vítězství Třebše považuji za zasloužené, my máme příští kolo se Sobotkou co napravovat! „ – takto hodnotil utkání trenér Petr Průcha.

Dorostenci naopak soupeře z Hradce Králové na domácím hřišti na Městském stadionu porazili – starší zvítězili 3:1, mladší svého soupeři porazili dokonce 4:0. „Jsme rádi, že jsme toto derby vyhráli. Velmi mě to těší – za hráče i rodiče nejen mladšího, ale i staršího dorostu“, řekl trenér Jirka Vojtěch.

Starším žákům se utkání v Benešově přeložilo na žádost soupeře pro velkou marodku. Náhradní termín, po dohodě obou týmů, je stanoven na 18.11.2018.

Mladší žáci hráli v neděli na domácím hřišti v Hlušicích. Našim borcům moc nedařilo a velmi dobře připravený soupeř z Pardubic nás přehrál v obou kategoriích.


Více v reportech jednotlivých týmů. (Pokud reporty chybí, tak realizačními týmy nebyly dodány)