MUŽI hrají v sobotu v Libčanech. Potvrdí svěřenci trenérů Průchy a Obermajera své postavení v tabulce…?

V sobotu 7. dubna od 16,30hod prověří hráče našeho „áčka“ tým z Libčan.
Zda se povede našim hráčům prodloužit vítěznou vlnu a vyhrát desátý zápas v řadě se dozvíme v sobotu okolo půl sedmé odpoledne. Zápas v Libčanech totiž začíná v 16,30hod.
Naši hráči se tak opět postaví svému bývalému spoluhráči a hrajícímu trenérovi Michalovi Blažejovi, který během svého působení u týmu dokázal v posledních dvou letech dovést tým na druhé, respektive třetí místo celkové tabulky KP a dokonce s týmem vyhrát i minulý ročník Poháru mužů Královéhradeckého kraje.

Podzimní střetnutí vyšlo lépe Michalovi, nejen proto, že nás Libčany porazili, ale navíc vstřelil i branku. Na podzim to byla ale úplně jiná situace, náš tým prošel v létě velkou obměnou, odešlo nám mnoho hráčů základní sestavy, přišli noví hráči, včetně nového trenéra – museli jsme si na sebe zvykat. A to se myslím povedlo. V kabině vládne nyní pohoda. Vyhráli jsme posledních devět zápasů, vyneslo nás to až na druhé místo v tabulce, jsme na vítězné vlně. Přesto k soupeři vzhlížíme s respektem. Jsme si vědomi, že jsme v minulém zápase proti Novému Městu nepředvedli nijak pohledný fotbal, ale psychicky jsme to zvládli jako tým. Týmovým výkonem bychom chtěli přehrát i Libčany a vrátit jim podzimní porážku!“, říká kapitán týmu Matěj Vincour.

Odjezd na utkání je auty, přesto věřím, že nás přijede podpořit mnoho diváků! Na horké půdě v Libčanech je budeme určitě potřebovat!“, dodal Petr Průcha.