MUŽI doma porazili Jičín a stále drží krok s čelem tabulky…

Další domácí utkání hráči našeho áčka zvládli na výbornou. V neděli porazili SK Jičín 4:2. Zápas se přitom nevyvíjel vůbec dobře, kdy již v 6. minutě prohrával 0:1.

V neděli 15. dubna hostili naši hráči SK Jičín. Trenéru Průchovi chyběl zraněný Vrabec. V sestavě ho nahradil Matěj Jilemnický. Střelec naší jediné branky v Libčanech Karel Hochman zůstal na lavičce. Jeho okamžik však přišel na řadu chvíli poté, co nastoupil na hrací plochu. Štasná ruka trenéra a být ve správný čas na svprávném místě opět hrálo svoji roli při další přesné trefě Karla Hochmana, který zvyšoval v 65. minutě na 4:2.

„Jsem rád, že moje nepříznivá osobní bilance s tímto soupeřem je prolomena. Kluci předvedli slušný výkon a vzhledem k více brankovým příležitostem jsme zvítězili zaslouženě. Díky divákům, kteří nás přišli podpořit. Vítězství mne tak těší o to víc, že jsme se o tuto radost měli s kým podělit. Ve čtvrtek nás čeká Kostelec nad Orlicí. Všichni víme, o co hrajeme. Věřím, že jsme dnešním zápasem započali novou sérii vítězných zápasů a prodloužíme tak domácí neporazitelnost“, říká Petr Průcha.

Opět musíme připomenout, že celá základní sestava našeho týmu se v utkání s Jičínem skládala z odchovanců RMSK Cidlina. Věkový průměr byl opět velmi nízký a v závěru utkání trenér ještě omladil sestavu, kdy do závěrečných minut poslal na hřiště tři starší dorostence (Vojtu Mokošína, Petra Jandu a Pavla Stránského) a dokonce mladšího (!) dorostence Štěpána Blažka -> nejen tímto podtrhujeme název a filozofii našeho klubu…