MLÁDEŽ: Fotbal o víkendu 21. – 22. dubna…

O nadcházejícím víkendu se na domácích hřišti představí dorosty a mladší žáci, starší žáci hrají v Kolíně

V sobotu 21. dubna přivítají na Městském stadionu v Novém Bydžově starší i mladší dorostenci SK Střešovice. Starší dorost se odlepil ode dna tabulky především díky posledním dvěma výhrám. Mladší dorostenci se budou snažit navázat na jednoznačné vítězství z minulého kola. Zápasy začínají v 10,00hod a ve 12,15hod.

Na svém domácím hřišti v Obecním areálu v Hlušicích se představí naši mladší žáci U12 a U13, kteří se od 10,00hod střetnou s FC Sellior & Bellot Vlašim. Hráči U13, kteří se v současnosti pohybují na třetí příčce tabulky České žákovské ligy budou určitě favoritem – věříme, že tuto roli opět zvládnou a potvrdí tak pozici nejlépe střílející týmu této soutěže.
Hráči U12 (9. místo) se střetnou s 5. týmem ČLŽ sk. D. Zde lze očekávat vyrovnaný a ofenzivně pojatý zápas (skóre RMSK 101:106, Vlašim 107:58)

Starší žáci U14 a U15, zajíždí na další mistrovské utkání do Kolína, kde se utkání se stejně starými hráči tamního FK. Zápasy začínají v 9,30hod (U15) a v 11,15hod (U14). Věříme, že naši hráči naváží na poměrně vydařená utkání z minulého kola a v Kolíně budou opět bodovat.

Na novobydžovském stadionu se v sobotu od 10,00hod navíc představí hráči U11, kde v rámci dalšího kola Krajského přeboru starších přípravek přivítají Slavii Hradec Králové a Jiskru Hořice.
Mladší přípravka sehraje svá mistrovská utkání v neděli v Třebši, kde se střetnou s domácím Sokolem a hráči MFK Trutnov. Zápasy začínají v 9,00hod.