Halové turnaje v Hlušicích odstartovaly minulý víkend turnajem minipřípravek…

O uplynulém víkendu začal další ročník seriálu halových turnajů pořadný naším klubem ve sportovní hale Střední školy technické a řemeslné v Hlušicích. Pro letošní ročník naplánoval Matěj Novotný hned sedm turnajů, které jsou určeny pro hráče od těch nejmenších přípravek až po mladší žáky. Úvodní turnaj se konal již v sobotu 3. listopadu za účasti šesti týmů.

Šest týmů nejen z blízkého okolí se sjelo v sobotu 3. listopadu (někteří již v pátek) do areálu SŠTŘ v Hlušicích, kde se konal turnaj pro hráče ročníku narození 2012 a mladší. Matěj Novotný, který má celé turnaje opět na starosti připravil systém turnaje „každý s každým“ a následně o umístění.

Každý tým tak odehrál celkem 6 utkání, která se hrála 1x 13minut. K vidění bylo mnoho krásných gólů, několik svkělých brankářských zákroků i individuálních výkonů jednotlivých hráčů v poli.

O skvělou atmosféru se postarali i diváci z řad rodičů a rodinných příslušníků hráčů, kteří po celou dobu turnaje fandili a pozvbuzovali nejen své týmy, ale i hráče svých soupeřů, za což jim patří velké díky!

CELKOVÉ POŘADÍ TURNAJE:
1. MFK Trutnov
2. FK Letohrad
3. FC Hradec Králové
4. FK Pardubice
5. AFK Pečky
6. RMSK Cidlina NB