FOTBAL O VÍKENDU. Zítra sehrají svá utkání mladší žáci a dorost. V neděli pak hrají starší žáci s Jabloncem, muži přivítají opět doma Vrchlabí.

Poslední zářijový víkend přináší několik zajímavých utkání. Patnáctce patří první místo tabulky své soutěže a sehrají své utkání na domácím hřišti s Jabloncem. Muži hrají opět doma – po výhře v minulém kole se vyhoupli na druhé místo a hostí čtvrté Vrchlabí. Mladší žáci hrají doma (v Hlušicích) v krajském derby proti Náchodu. Dorosty hrají na Viktorce Žižkov.

Pojďme si však postupně zrekapitulovat program tohoto víkendu.

V sobotu
hrají přípravky od 9,00hod na hřišti hradecké Olympie, kde se utkají s domácí Olympií-Kratonohy/Stěžery a s Jičínem.
Od 10,00hod hrají mladší žáci U12 a U13 na hřišti v Hlušicích proti svému krajskému rivalovi FK Náchod.
V 10,00hod začíná i utkání starších dorostenců v Praze, kteří se střetnou na hřišti v Dolních Počernicích s Viktorkou Žižkov. Utkání mladších dorostenců začíná ve 12,15hod.

Neděle přináší
zápasy starších žáků, kteří hrají s Jabloncem. Zápas U15 začíná v 10,00hod a je navíc okořeněný postavením obou týmů v tabulce – naši hráči jsou po třech odehraných zápasech na prvním místě, domácí Jablonec pouze o skóre druhý. Zápas hráčů U14 začíná v 11,45hod a střetnou se v něm také týmy sousedící v tabulce (RMSK 6. místo, 6b; Jablonec 5. místo, 6b.).
Netredičně ve 13hod začínají zápasy mladší přípravky v Horním Starém Městě, kde odehrají utkání s domácím MFK Trutnov a Novým Městem n. M./Rozkoší.
„A“ muži uzavřou tradičně celý fotbalový víkend, kdy opět na domácím hřišti přivítají FC Vrchlabí, které v současné době okupuje 5. místo tabulky se 13body. Náš celek je na 2. místě s 16body. Hrát se tak tedy bude tzv. „o šest bodů“. Vítězství v nedělním utkání si tak přejen nejen „kabina“, ale i nejeden fanoušek našeho klubu!