Pavel Mejstřík Fotbalistou roku 2014, Jiráskovo divadlo počtvrté hostilo Galavečer cidlinského fotbalu

Jiráskovo divadlo v Novém Bydžově se již tradičně stalo dějištěm Galavečera fotbalového klubu RMSK Cidlina Nový Bydžov, letos společně i s partnerským klubem SK Union 2013. Celým večerem provázela ostřílená moderátorská dvojice Pavel Obermajer – Matěj Novotný, které v samém úvodu doplnil i Pavel Obermajer junior.
Pozvání na toto sportovní setkání přijaly i významné osobnosti regionu, a to nejen ze sportovních kruhů. Mezi přítomnými byli k vidění Mgr. Bohumil Orel – místostarosta města Nový Bydžov, Ing. Martin Zbořil – předseda OFS Hradec Králové a člen Komise mládeže FAČR, Mgr. Zdeněk Vychytil – ředitel DDM Nový Bydžov, Jaroslav Trejbal – starosta obce Hlušice a dlouholetý hráč FK Nový Bydžov s perfektním přístupem a působením na chod týmu i klubu, svého času i trenér žáků RMSK Cidlina, trenéři roku 2013 Petr Průcha a Martin Firbacher, fotbalista roku 2013 Patrik Mokošín, dále osobnost novobydžovské kopané Josef Košátko, který byl dlouholetým hráčem a trenérem dospělých i mládežnických kategorií FK Nový Bydžov a RMSK Cidlina.

Během necelých dvou hodin byli vyhlášeni nejlepší hráči v našich nejmenších přípravkových kategoriích, nejlepší střelci v anketě Bomber roku, nejužitečnější hráči všech mládežnických ročníků a dospělých týmů RMSK a Union 2013, nejlepší trenéři roku, významné osobnosti a samozřejmě i anketa nejprestižnější a nejsledovanější, jedenáctka roku a fotbalista roku 2014, kterým se tentokrát stal hráč staršího dorostu Pavel Mejstřík a převzal tak pomyslné žezlo od trojnásobného vítěze z minulých let Patrika Mokošína, dnes už oporu třetiligového Unionu 2013.
Doprovodný program zajistily svými skvělými vystoupeními mažoretky DDM Nový Bydžov pod vedením Barbory Novotné a chlumecká dívčí taneční skupina She-pot. Na závěr se všichni přítomní sešli v přátelské atmosféře u výborného rautu připraveného žáky SŠTŘ Nový Bydžov. V Jiráskově divadle se sešlo cca 250 cidliňáků z řad hráčů, rodičů, funkcionářů, partnerů a příznivců klubu. Celá akce snesla vysoké měřítko z pohledu organizace a průběhu, o což se zasloužili především hlavní organizátoři Matěj Novotný, Petr Průcha, Martin Novotný a Pavel Obermajer.

VYHLAŠOVANÉ ANKETY

All Stars minipřípravka – Matěj Lacek, Dominik Nedbálek, Kevin Kožíšek, Lukáš Petr, Jakub Vobořil

All Stars mladší přípravka – Dominik Zákravský, Jiří Jablonovský, Ivoš Bičiště, Ondřej Brzek, Radim Svatoň

All Stars starší přípravka – Matěj Průcha, Denis Kožíšek, Tomáš Tůma, Oliver Bolger, Matěj Smadiš, Jan Telvák, Jakub Suchochlem, Dominik Žalský

Bomber rokuDOROST – Vojtěch Šimbovský (19 branek), STARŠÍ ŽÁCI – Filip Firbacher (19 branek), MLADŠÍ ŽÁCI – Matěj Šrejber (17 branek)

Nejužitečnější hráč dospělých
RMSK CIDLINA – Matěj Vincour a Jan Havrda,
SK UNION 2013 – Filip Nguyen a Jan Rozsévač

Nejužitečnější hráč mládež
U19 Jakub Trejbal,
U17 Vojtěch Mokošín,
U15 Oliver Žahourek,
U14 Vít Fuxa,
U13 Vojtěch Řezáč,
U12 Patrik Šoufek

Nejlepší trenér a funkcionář – Viktor Pařízek, Libor Pospíšil, Bedřich Doskočil

„11“ a fotbalista roku
1. Pavel Mejstřík (201 bodů),
2. Jakub Trejbal (153),
3. Filip Firbacher (147),
4. Vojtěch Doležal (81),
5. David Průcha (77),
6. Vojtěch Šimbovský (75),
7. Oliver Žahourek (66),
8. Dominik Döme (56),
9. Ondřej Špinka (54),
10. Jan Lehký (44),
11. Dominik Šoltys (41)