Výsledky ankety Jedenáctka roku 2002 a Fotbalista roku 2002

V 7.ročníku tradiční ankety Fotbalista roku a XI.roku 2002 vystoupal po hlasování trenérů a funkcionářů RMSK na nejvyšší stupeň záložník mladšího i staršího dorostu Aleš Suchochleb, který získal 155 bodů a po dlouhé době se tento titul stěhoval do kategorie dorostu. Na 2.místě skončil záložník áčka starších žáků Václav Pilař s 118 body a 3.skončil záložník áčka mladších žáků Jan Šmidrkal se 110 body a obhájce loňského prvenství brankář áčka starších žáků Jan Hanuš se 110 body.

Další pořadí – 5.Jakub Jarkovský 90 bodů, 6.Miroslav Krejčí 75 bodů, 7.Jan Věchet 70 bodů, 8.Roman Valeš 60 bodů, 9.Jan Brzák 53 bodů, 10.Filip Archalous a Tomáš Hrabík 50 bodů. Ceny předali Jiří Ryba, Josef Košátko, dr.Milan Štoček a Josef Archalous.
Do ALL-STARS přípravek za rok 2002 byli zařazeni v mladší přípravce Jan Drugda – Tomáš Živnůstka, Michal Masák, Tomáš Klaban, Stanislav Strýhal, Jiří Mašek, Matěj Vincour a Ondřej Černovský, ve starší přípravce pak Jakub Vaníček – Martin Kopáč, Tomáš Dudla, Ondřej Geletič, Lukáš Bouška, Tomáš Vaněk, Radek Doležal a Lukáš Bastin.
Trenéry roku 2002 se stali Martin Novotný, Dobroslav Šmidrkal a Petr Vaníček, manažery roku 2002 Petr Rieger a Jiří Ryba. Nejlepším rozhodčím RMSK se stal Lukáš Pánek.

Nejúspěšnějším kolektivem se stal tým mladších žáků A, který získal 4.místo na halovém MČR v Nymburce.

Změny v managementu RMSK
Výkonný výbor RMSK stanovil v rámci reorganizace řízení RMSK Cidlina složení dvou výkonných orgánů RMSK. Ekonomickou a organizační radu RMSK tvoří počínaje 14.1.2002 v sportovních, ekonomických a organizačních manažerských funkcích s přesně vymezenými kompetencemi Petr Vaníček, Roman Dont, Petr Rieger, mgr.Vladimír Blažej a ve funkci výkonného ředitele klubu Jiří Ryba, trenérskou radu pak šétrenér Josef Košátko, sekretář a vedoucí trenér dorostu mgr.Vladimír Blažej, vedoucí trenéři žákovských kategorií Martin Firbacher a Petr Vaníček, vedoucí trenér a sekretář přípravek Stanislav Strýhal, trenéři Pavel Pilař, Petr Průcha, Martin Jilemnický, Richard Vlášek, Milan Hamáček, Petr Hrabík, Dobroslav Šmidrkal, Roman Dont, Jan Šefara, Martin Novotný, Bedřich Doskočil a vedoucí týmů Dana Pánková a Petr Rieger.
Dalšími členy osmičlenného výkonného výboru RMSK kromě členů ekonomické a organizační rady jsou předseda RMSK Stanislav Vízek, místopředseda Milan Hamáček a hospodář klubu Petr Hrabík.